Even voorstellen

Op mijn 20ste, na een zwemwedstrijd waarin ik maar niet vooruit leek te komen, ging er bij mij een lampje branden. Zou het tegenvallende resultaat te maken hebben met mijn week vasten? Inmiddels ben ik 30 jaar verder en staat voor mij als een paal boven water dat eten en bewegen onlosmakelijk samenhangen met je fit, energiek en blij voelen. Sterker nog: ik heb er mijn vak van gemaakt door een opleiding tot gewichtsconsulent te volgen. De kennis die ik daar opgedaan heb, gebruik ik graag om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Ik ben Bourgondisch opgegroeid. Gezellig samen zijn ging vroeger als kind altijd gepaard met lekker eten en drinken. Nog steeds houd ik van gezelligheid, samen eten en een drankje op zijn tijd. Ik weet echter ook balans te vinden en weet uit ervaring dat een gezond gewicht niet begint met de weegschaal maar met de juiste motivatie en gedragsverandering.

v2Gewichtsconsulente Ingrid den Boer-15
" Gezond gewicht begint niet met de weegschaal "
Gewichtsconsulente Ingrid den Boer-143

Bewegen en sporten zijn hobby’s van mij. Als kind was ik het liefst buiten in omgeving van de Maaskemp in de buurt van mijn ouderlijk huis tussen de Maas en de Niers. Nog steeds is de Maaskemp mijn favoriete gebied voor een wandeling of hardloopronde. Van zwemmen tot voetbal, van 1/8 triatlon tot hardloopwedstrijd. Hardlopen en zwemmen zijn mijn passie. Mijn sportdroom? Met één van mijn zoons meedoen aan een hardloopwedstrijd of als slowruncoach een groep leiden? Mijn zoons hebben andere ambities, dus ik geloof eerder in het laatste…. Als je zin hebt om mee te gaan, hoor ik graag van je!

Verder nog goed om te weten: Door mijn opleiding en accreditatie ben ik aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten van de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie klik hier.

bgn-logo-transparant-png-file

Ga jij de uitdaging aan?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op!

Volg mij op social media

Ga jij de uitdaging aan?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op!

Volg mij op social media