Kom jij PowerWalken op dinsdag en/of donderdag om 19:30 uur? Meld je dan aan!

Wil je met plezier in beweging zijn? Meer energie krijgen en fitter worden? Een stap zetten naar een gezonder leven? Dan is powerwalken echt iets voor jou!

Kom jij PowerWalken op dinsdag en/of donderdag om 19:30 uur? Meld je dan aan!

Wil je met plezier in beweging zijn? Meer energie krijgen en fitter worden? Een stap zetten naar een gezonder leven? Dan is powerwalken echt iets voor jou!

Powerwalk logo

Wat is Powerwalken?

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je de armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt de conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen waarbij je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd één voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Naarmate we ouder worden is belangrijk dat we in beweging blijven en dat we zoveel mogelijk functies van ons lichaam blijven trainen en onderhouden. Iedereen kan het dus doen!

Waarom?

In beweging zijn is belangrijk!  om ons lichaam goed te laten werken is het van belang zoveel mogelijk functies van ons lichaam te blijven trainen en onderhouden.

Met PowerWalken doe je dat allemaal en dat op een laagdrempelige manier.

Ieder loopt op zijn of haar eigen tempo mee, de oefeningen zijn eenvoudig en wat een heel mooi pluspunt is, we zijn buiten in beweging. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. En geschikt voor iedere leeftijd!

PHOTO-2023-07-01-12-53-56

De voordelen van Powerwalken

Omdat je varieert in snelheid, verbetert je conditie snel.

Omdat je actief wandelt waarbij je ook je armen intensief meeneemt in het bewegen, verbetert je houding.

De buitenlucht kan je humeur verbeteren en stress verminderen dankzij de combinatie van lichaamsbeweging en frisse lucht.

Omdat je krachtoefeningen tussendoor doet, onderhoud je je spiermassa.

Samen bewegen motiveert.

Een gezonder en fitter leven!

Programma

Warming up

Powerwalken

Kracht oefeningen (of balans- en mobiliteits oefeningen)

Powerwalken

Cooling down

Prijzen

PHOTO-2023-07-01-12-55-08

5-weekse PowerWalk cursus €59,-

Tijdens de cursus kun je meedoen met alle PowerWalk trainingen uit het rooster. Na afloop van de cursus kun je met een strippenkaart (4 maanden geldig) 10 weken voor € 95,-- meedoen met alle trainingen PowerWalk trainingen.

PHOTO-2023-07-01-12-53-51 2

5-weekse cursus PowerWalk individueel/kleine groep

Tot maximaal 4 personen, informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Contactgegevens

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.