Wil je ook Slowrun komen ervaren?

Slowrun is een nieuw concept en wordt steeds populairder in Nederland. (Hard)lopen voor vrouwen in de natuur, laagdrempelig en geen prestatiedruk. Niet te hard, niet ver, gewoon lekker lopen.

Wil je ook Slowrun komen ervaren?

Slowrun is een nieuw concept en wordt steeds populairder in Nederland. (Hard)lopen voor vrouwen in de natuur, laagdrempelig en geen prestatiedruk. Niet te hard, niet ver, gewoon lekker lopen.

Middel 1andere

Rustig bouw je conditie op met daarbij ontspannings- en ademhalingsoefeningen en spierversterkende oefeningen zoals core-stability. De basis is een goede looptechniek, daar besteden we uitgebreid aandacht aan.

Slowrun is lopen vanuit een ontspannen houding. Afstand en tijd zijn geen doel. Het doel is dat jij met plezier gaat lopen, op een manier die jouw past.

In de 8-weekse cursus (her)ontdek je het plezier in bewegen. We starten rustig aan, je hebt geen ervaring of goede conditie nodig. Echt iedereen kan mee!

Lopen brengt je ergens. Letterlijk en figuurlijk. Je doet het samen. Lopen, structureel, vergt discipline. Slowrunnen is een prachtige stok achter de deur om te blijven (hard)lopen.

Kom jij mee SlowRunnen?

0B6D7EF2-B2A4-43FA-A119-80EEC31443CF

Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom het effect van Slowrunnen te komen ervaren.

De voordelen van slowrun

Je bouwt rustige conditie op

Slowrun is laagdrempelig

Het stimuleert de "feel good" stofjes

Bewegen is weerstand verhogend

Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam

Genieten van bewegen buiten in de natuur

Het verbetert de botdichtheid: bewegen bevordert de botstructuur

Je gaat lopen op vetverbranding

IMG_7754

8-weekse SlowRun cursus € 119,-

Tijdens de cursus kun je meedoen met alle SlowRun en PowerWalk trainingen uit het rooster. Na afloop van de cursus kun je met een strippenkaart (4 maanden geldig) 10 weken voor € 100,-- meedoen met alle trainingen SlowRun en PowerWalk trainingen.

IMG_7299

8-weekse cursus SlowRun individueel/kleine groep

Tot maximaal 4 personen, informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Meld je aan!

Meld je aan voor een slowrun cursus. Zodra je alle velden hebt ingevuld neem ik contact met je op zodat we elkaar alvast wat beter leren kennen.


Contactgegevens

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.