In april gaan er weer nieuwe cursussen van start!

Slowrun is een nieuw concept en wordt steeds populairder in Nederland. (Hard)lopen voor vrouwen in de natuur, laagdrempelig en geen prestatiedruk. Niet te hard, niet ver, gewoon lekker lopen.

In april gaan er weer nieuwe cursussen van start!

Slowrun is een nieuw concept en wordt steeds populairder in Nederland. (Hard)lopen voor vrouwen in de natuur, laagdrempelig en geen prestatiedruk. Niet te hard, niet ver, gewoon lekker lopen.

IDB_SRG_logo

Rustig bouw je conditie op met daarbij ontspannings- en ademhalingsoefeningen en spierversterkende oefeningen zoals core-stability. De basis is een goede looptechniek, daar besteden we uitgebreid aandacht aan.

Slowrun is lopen vanuit een ontspannen houding. Afstand en tijd zijn geen doel. Het doel is dat jij met plezier gaat lopen, op een manier die jouw past.

In de 10-weekse cursus (her)ontdek je het plezier in bewegen. We starten rustig aan, je hebt geen ervaring of goede conditie nodig. Echt iedereen kan mee!

Lopen brengt je ergens. Letterlijk en figuurlijk. Je doet het samen. Lopen, structureel, vergt discipline. Slowrunnen is een prachtige stok achter de deur om te blijven (hard)lopen.

Kom jij mee SlowRunnen?

IDB_groeprennen_V3

In April gaat er weer een nieuwe cursus van start. Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom het effect van Slowrunnen te komen ervaren.

De voordelen van slowrun

Je bouwt rustige conditie op

Slowrun is laagdrempelig

Het stimuleert de "feel good" stofjes

Bewegen is weerstand verhogend

Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam

Genieten van bewegen buiten in de natuur

Het verbetert de botdichtheid: bewegen bevordert de botstructuur

Je gaat lopen op vetverbranding

IDB_groeprennen]

Doe jij mee met de Slowrun 10-weekse cursus?

De basis voor de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen plezier in bewegen (her)ontdekken. Tijdens de 10-weken gaan we de verschillende aspecten van het Slowrunnen ontdekken. Looptechniek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en spierversterkende oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je ontspannen gaat lopen. In de opbouwfase gebruiken we de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Je wisselt Powerwalk af met Slowrunnen.

€ 149,-*

* Naast deze cursusdagen mag je op alle looptijden in de week meelopen.

IDB_groeprennen_V2

Slowrun na de 10-weekse cursus

Wil je na de cursus blijven “doorlopen”?

Dan kun je je aansluiten bij de Slowrun loopgroep. Samen (hard)lopen op een vast moment in de week. Structureel lopen levert veel op. Een wekelijkse time-out voor jezelf. Elkaar motiveren. Mentaal sterker worden door jezelf fysiek uit te dagen. Door beweging ga je automatisch kiezen voor gezondere eetgewoontes. Je kunt dan onbeperkt altijd meelopen.

€ 39,- per maand of € 89,- per kwartaal

Meld je aan!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.